Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 18 de març del 2008

Un 10 per les CUP de Reus. (i d'altres)








Recentment les CUP de Reus,ha presentat davant de l'Ajuntament de Reus (Baix Camp) una instància que demana la retirada dels 200 símbols franquistes que tenen localitzats a la ciutat.








Els representants de la formació han realitzat un inventari d'aquests elements i han detectat que existeixen actualment 200 plaques d'habitatge de protecció oficial amb el jou i les fletxes, així com un element commemoratiu inaugural del barri Gaudí de 1972 amb el nom de Franco i el del llavors ministre de l'Habitatge, Vicente Mortes Alfonso.


A part també denuncien: "sembla increïble que 30 anys després de la mort del dictador encara trobem la seva simbologia, tot això en un país que presumeix de modern i d’un estat Espanyol que es creu que la transició ha acabat", segons remarca la formació independentista


Quina diferència amb lo que va passar aTortosa... si em perdut 350000 vots és per molts factors... Un es diu que va ser perqué molts "fidels" es van quedar a casa i no van anar a votar. Amb lo que es va fer amb lo del 13 de Gener és normal que no ens votin ni els nostres!