Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimecres, 11 de juny del 2008

La força del PSC.




Tots ja sabíem que els bons resultas del PSC a les passades eleccions no faríen canviar en res la seva submissió al PSOE, tot i que vull recordar que la flamant candidata Carme Chacón va dir que al congrés el PSC, "sempre votarà a favor dels interessos de Catalunya."

El passat més de Març ja vam veure la força dels diputats del PSC, van votar en contra de cedir gratuïtament la caserna del Bruc, a les administracions públiques catalanes per a la construcció d'habitatges de règim públic de lloguer per a joves, equipaments per a la ciutat de Barcelona i equipaments universitaris. Recordo al pobre Castells dient que volie grup parlamentari propi a Madri, i la Chacón constestant , que no fa falta perqué així ja es troben prou còmodes. Còmodes del tot, només han de dir que sí al papa de Madrid i punt.

Ficaré les delaracions del portaveu de defensa de CIU al congrés Jordi Xuclà perqué estic totalment d'acord amb elles:
"han votat en en contra d'una iniciativa que van votar a favor a l'Ajuntament de Barcelona"
"un PSC que pica de mans tot el que fa el PSOE , que fa de palmero del PSOE, dóna l'esquena a la ciutat de Barcelona i a la petició àmpliament majoritària de la societat catalana i de l'Ajuntament de la ciutat"
"el PSC ha perdut qualsevol tipus de vergonya i coherència i sembla que gaudeix practicant la incoherència extrema entre allò que aprova a l'Ajuntament de Barcelona i rebutja a les corts Generals"
"(lamentar) el sectarisme i la miopia política i la falta de generositat del grup Socialista"
"el temps ens donarà la raó i el Bruc serà revertit a favor de la ciutat de Barcelona"
I que van dir els Scialistes per justificar la seva incoherència? ( si és que és pot fer). S'han emparat en informes tècnics... com diu Xuclà, " empararant-se en informes tècnics han evidenciat la seva falta de voluntat política per donar un millor ús a les instal-lacions de la caserna del Bruc"

A més el diputat Socialista Daniel Fernández va dir una cosa que encara no entenc ara, que aquesta iniciativa era de segona categoria i no s'havia de discutir al ple del congrés. I on vol discutir-ho? al pati de casa seva? On s'ha de discutir si és a Madrid on es té que aprovar? Com va dir Xuclà " ha de ser el mínim de vergonya i la incomoditat de votar diferent a l'Ajuntament de Barcelona i al Congrés el que els impulsa a sostenir aquesta afirmació. Si fos així, també haria estat en de segona categoria haver discutit intensament en l'anterior legislatura el traspàs, encara no fet efectiu, del Castell de Montjuïc"

2 comentaris:

emigdi ha dit...

Jordi,
tot és PSOE. amb aquesta gent anirem sempre enrera. És més perillós el PSOE que el PP, i no és un parlar per parlar.
a veure si s'acaben aquestes aliances contranaturals amb l'espanya de sempre
salut i independència
emigdi

Jordi ha dit...

Tens raó que són més perillosos. Ja que tots els atacs contra Catalunya del PSOE, ells (el PSC) els defensen i els justifiquen.Per això determinats pactes, encara els continuo sense entendre....
Visca la terra.