Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 21 d’agost del 2008

Sinceritat.


Bueeeeeeeeeeeeeno, després d'uns dies que el PSC, bé, el PSOE que està aquí a Catalunya, anés de valentet, i d'independent,amb frases,com aquelles de "En el PSC te queremos, José Luis, pero aún queremos más a Cataluña y a los catalanes, avui el senyor Corbacho ha dit prou de fer tonteries i textualment ha dit: "[Els diputats del PSC] ni han votat mai en contra del PSOE, ni ho faran, sinó que donaran suport als pressupostos del PSOE, no perquè deguin el seu lloc a un o un altre, sinó perquè el PSC comparteix projecte, ideologia i present i futur amb el PSOE i amb el conjunt dels socialistes espanyols", . Com diu la notícia, El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha garantit aquest dimecres que els 25 diputats del PSC votaran a favor dels pressupostos generals de l'Estat del 2009 i que no es plantegen provocar una crisi ni al govern espanyol ni al PSOE pel debat del finançament autonòmic.


Queda demostrat un cop més, que el PSC, no existeix, ni ha existit mai., aquestes declaraions podrien ser perfectament d'un ministre del PP. I un altra cosa, de que seveix tenir ministres catalans a Madrid, si la seva influéncia és zero, i només van allí a fer de palmero i a treure les castanyes i tots els marrons a Zapatero i a justficar les seves metides? Corbacho ho ha dit ben clar, no jo PRIMER ÉS I SERÀ SEMPRE EL PSOE, DESPRÉS CATALUNYA.


Recordo que el dia 9 teníem que tenir finançament, i res de res....