Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Exèrcits.

En una setmana ja hem vist com un periodista i un líder polític s'han de disculpar per ser sincers i dir el que pensen. Primer va ser el periodista d'esports de la endeutadíssima TVE (deute que haurem de pagar tots, juntament amb el deute dels bancs i tantes altres coses més que no sabem ) Jesús Álvarez dient que el Barça i l'Espanyol no eren equips Espanyols,i ahir Rajoy dient que la desfilada era un "conyazo". Jo no ser perqué la gent vol hipocresia , i que només s'utilitzi el llenguatge "políticament correcte", que és una manera més fina de dir que siguéssim hipòcrites.
En el fons no crec que la opinió que Rajoy té dels exèrcits sigui molt diferent a la que ens mostrava el flamant Quim Monzó al Persones Humanes. Ara que per a "paperet" el que ha tingut que fer la ministra de defensa catalana, de gran influència sobre les accions de Zapatero i del Govern Espanyol en General, la sola presència de la qual a l'executiu de Zapatero dona la raó a tots aquells que diuen que es necessari col-laborar amb el Govern Espanyol per a que Catalunya surti beneficiada.Les seves declaracions han estat ,«Si mi hijo quisiera ser militar, le animaría y con orgullo»( sense comentaris)