Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 6 de novembre de 2008

L'estelada a la Roca Corbatera.(1163m.)

Aprofitant que el dilluns anàvem de nit, i que segons la web dels 100 anys de l‘estelada encara ningú havia penjat l’estelada al punt més alt del Montsant, La Roca Corbatera amb els seus 1163, vaig decidir ficar-hi solució. Amb aquest cim , i amb La Creu de Santos, crec que ja he complit amb la campanya 100 anys , 100 cims. Tenia il·lusió de fer el Canigó, però bé, un altre anys serà. La ruta començava al poble d’Albarca,i acabant al mateix poble, tot passat per les ermites, de Sant Joan de Codolar,i de la Mare de Déu del Montsant.
Aprofito per felicitar a Gisbert que el dia 7 fa 40 anys. Felicitats! A veure si algun dia fem una ruta per Cabacés.
Naixement del riu Teix.

Ermita de la Mare de Déu del Montsant.


Albarca.Roca Corbatera.
Pantà de Siurana i al fons el mar.
Sant Joan del Codolar


3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Així vas passar per Cornudella, el meu poble

emigdi ha dit...

Jordi,
paisatges idíl·lics, ideals per a la bandera estelada. Has complert amb escreix amb la campanya.
salut i independència

Jordi ha dit...

Emigdi, m'ha faltat el Canigó, però quan hi vagi segur que portaré l'estelada (feliços 41 per cert). Pel que fa a Cornudella, demà o passat faré una entrada ja que és el poble de mun iaio(només va viure uns 5 o 6 anys allí), i vaig fer fotos als pisos que van "fer fora" cal saboner.Salut e independència.