Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 5 de desembre del 2008

Negar l'innegable (II)


A mi em fa una gràcia terrible quan ens diuen Nazis perquè segons ells perseguim el Castellà, i la brunete mediàtica no diu res de la persecució sistemàtica del Català a València .Tot això sense dir les agressions a la gent que es sent catalana a València. Ells parlen molt de “llibertat”, però a València te poden agredir per penjar una estelada i aquí no passa absolutament res i no surt a cap diari, com quan es cremen senyeres . I el més bo del cas és que La Vanguardia fent gala del seu Síndrome d’Estocolm , dient que allò era provocar!!!!. Espero que si algun dia algú pegue a un seguidor del Madrid al Camp Nou per anar amb una bandera del Madrid, digui que anava a provocar i que no estava fent ús de la seva llibertat. O que si un onze de Setembre peguen algú per portar una bandera d’Espanya no el defensi i diguin que anava a provocar... però bueno això és un altre tema. Com ja vaig escriure en un post anterior; El Govern Valencià ha tingut que ratificar que "la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana, valencià segons l'Estatut d'autonomia", és "acadèmicament català". Aquesta iniciativa es produeix després que la sala contenciós administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) dictés una resolució que disposa expressament que el Govern valencià publiqui l'article dels estatuts de la Universitat d'Alacant que recupera l'expressió "acadèmicament català" per referir-se a la llengua pròpia de la Comunitat, i que l'Executiu de Camps havia suprimit, una supressió que va ser recorreguda per la Universitat d'Alacant.


Doncs bé, segons deia la mateixa Vanguardia, :Una sentencia del Tribunal Supremo (TS) reconoce el título de Filología Catalana para acreditar el conocimiento de lengua valenciana en las oposiciones al sector docente convocadas por la Conselleria d´Educació de la Generalitat valenciana. El Ejecutivo de Camps había convocado oposiciones a la docencia en las que no daba validez a la Filología Catalana.



Esperem que per fi al País Valencià deixin de negar l'innegable.