Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 25 de juliol del 2017

Un altra Espanya es possible!!!!!!! (segona part)

Fa més de 10 anys ,concretament el febrer del 2007 vaig escriure aquí mateix, un article titulat de la mateixa manera,el text començava  dient,”Molts pensem que això és una utopia,un somni per a il·lusos o per tots aquells que volen caure en la ceguesa voluntària”. Aquest era un lema de campanya  de Zapatero,el mateix del “apoyaré el estatuto que apruebe el parlament” i el del “ el sistema financiero español és possiblemente el más sólido......”

No cal dir que passats  més de10 anys han passat moltes coses ,i totes han refermat aquesta impossibilitat,és més, un altra Espanya mai ha estat possible,la famosa sentencia del constitucional del 2010 va fer obrir els ulls a molts catalans que, de bona fe, encara confiaven que a part del camí de l’assimilació per part de l’Estat Espanyol,havia algun camí de “entendimiento” (eufemisme que sol fer anar l’estat Espanyol enlloc de sometimiento).

La idea que un altra Espanya és impossible (a part de veure els telenotícies,escoltar ràdios i llegar diaris  cada dia) va ser la imatge dels 3 ex presidents juntets al foro “40 años de democràcia” (sic) reunits pel grup Vocento. L’espectacle va ser revelador i descoratjador alhora per Catalunya. A pocs mesos pel referèndum de l’1 d’Octubre ,els anàlisis i solucions dels 3 expresidents  per a Catalunya van ser: Per part del primer president de la democràcia Felipe González, defensa del famós article 155 de la constitució per suprimir l’autonomia,”para dar una respuesta política en Catalunya”, també afirmava que “pretenden liquidar su estatuto”, (jo diria que això ja ho va fer el ribot de Guerra primer,i el constitucional després),que és una clara “incitación a la sedición”,i que “estamos ante una deriva más Madurista que Bolivariana ,porque Maduro quiere cambiar la Constitución no con los votos,sinó con la botas”.Alhora  reconeixia que “Cataluña se ha convertido en un problema”,i que la llei del referèndum es un “bodrio”. O sigui,nul respecte cap a la voluntat dels catalans,despreci e insults.

Mireu si un altra Espanya és possible, que Aznar deia estar d’acord  al  95% amb González!!!O sigui, un president “d’esquerra” i un altre de dreta,però en lo referen a Catalunya van agafadets de la mà al 95%!!!!. Com sempre Aznar sempre té que ser més, i anar un pas més enllà,ell a part d’insultar i menystenir va amenaçar com sempre, “ No se puede aceptar que las leyes sean vulneradas  sin consequencia”. Vull recordar les paraules de Cospedal, actual Ministra de Defensa ,recordant que “ el ejército está para proteger la integridad i la soberanía de nuestro país”. Ja no és un Teniente de la reserva que fa escrits a la Fundación Francisco Franco amenaçant amb “ruido de sables”,és una ministra votada en democràcia…un fort aplaudiment per les transicions modèliques que 40 anys més tard tenen més de  100.000 morts enterrats a les cunetes es barallen per la “ley de la memòria històrica”,  financen la Fundación Francisco Franco i amenaçent amb l’exèrcit.....olé tu!

I Zapatero????? Com sempre va parlar però no va dir res (suposo que escarmentat per la experiència),tret que “Los referéndums son herramientas completamente negativas”, i que “dividen porqué quien pierde quiere la revancha” .Suposo que el de la sagrada constitució també ho va ser i ho va fer...

Vull recordar que Alfonso Guerra ,el mateix que el del ribot de l’estatut,i vicepresident del govern de Felipe González, va escriure a la revista tiempo “Los nacionalistas catalanes violan la legislación, desobedecen a los tribunales y desafían al Gobierno. Cabe preguntarse por qué no se aplica el artículo 155 de la Constitución. [...]  Nunca ha sido para mí tan evidente la labor de demolición de los valores democráticos ejecutada por los nacionalistas y por sus cómplices”,i per tots aquells que es pensaven que sense el PP es podria lluitar per allò tan gastat de “España nación de naciones” ,acaba reblant:” Algunos pretenden que se podrían calmar las ansias secesionistas aceptando ese extraño ser artificial “España, nación de naciones”. Solo una pregunta ¿de cuántas naciones? Nadie contesta”. Ep!!! Que no són los únics de l’article 155 ,fa pocs dies Manuel Chaves a la Vanguardia deia que aplicar-lo seria una “solución procedente....”

Resultat d'imatges de foro vocento

Però bé ,estos són expresidents,pensen molt diferent el president del Govern actual i el líder de l’oposició???? Ho sabem de primera mà ja que es van reunir a La Moncloa per parlar del referèndum,i xiquets segons La Vanguardia, ” El presidente del Gobierno y el líder del PSOE acuerdan mantener contacto permanente ante la violación sistemática de la Constitución y las leyes”, i segons El País, “Mariano Rajoy y Pedro Sánchez reafirman su coincidencia  sustancial ante el desafío en Cataluña “. Podria ficar més diaris ,però tots deien  coses semblant i tothom té Internet per comprovar-ho… Queda clar un cop més que L’ÚNICA COSA, que fica d’acord a dreta i esquerra, és Catalunya i la Unitat d’Espanya,l’únic que fica d’acord a presidents i a expresidents són les receptes per a Catalunya,per a les pensions,atur,memòria històrica,amnisties fiscals....es fotran crits,però per Catalunya tots agafadets de la mà...Si tots els expresidents i presidents pensen i sempre han pensat igual....algú hem pot dir quan un altra Espanya ha estat possible????????

I l’oposició???? Estan els de PODEMOS,aquell partit que :eliminaria la casta,tenien noves receptes per la crisi del 2008 que no havia vist ni pensat ningú,gent que llegeix uns llibrers secrets que ficarien de genolls la TROICA,els creditors i la  UE,i que juntament amb  Tsipras  acabarien amb tots els rescat de Grècia via  REFERÈNDUM, perquè el poble Grec  és sobirà i no te perquè acceptar l’austeritat imposada per tecnòcrates de la UE,i de pas refarien les relacions Catalunya-Espanya...els de la participació ciutadana,els del “si se puede” (menys la independència esclar),ELS DEL 15 –M, els de la revolució.. ..Doncs bé,el de la coleta ja ha dit que si fos Català no votaria l’1  d’Octubre (declaracions matisades més tard),i sobretot més revelador Pablo Echenique, secretari d’organització de PODEMOS (i  ex-militant de ciutadans) ,demostrant un cop més que el despreci envers Catalunya fica d’acord tant  a dreta com revolucionaris de postal. Si amb Miguel Angel Rodríguez van ser la canicas, ell va dir textualment que "Poner cajitas encima de mesas es legítimo y tiene pocas consecuencias de gravedad",ridiculitzant  totalment la voluntat del poble català .Si les revolucions són meues són legítimes,si són teues tens que fer-ho  respectant la llei de la Casta...visca la coherència!!!!. Per acabar ficarem a Garzón líder de IU (que es va tenir que unir amb PODEMOS per evitar desaparèixer) que via twitter amb trifurca amb Pilar Rahola i Joan Tardà va dir: He ido siempre y seguiré yendo a defender los derechos sociales y también el derecho de autodet. Pero no comparto ESTE proceso...” Palestina pot ser lliure ,el Sàhara també però Catalunya no.....més coherència. Hem sembla clarament demostrat que només hi ha una cosa que uneix a la casta i els que en teoria volien destruir-la,la defensa de la unitat d’Espanya i la prohibició que Catalunya triï el seu futur. Algú hem pot dir quan un altra Espanya ha estat possible??????

No voldria acabar sense fer un repàs de com estan els 2 partits que sempre havien sigut defensors de reformar Espanya i governar conjuntament amb ella esperant que algún dia canviés. El PSC,el del lema “Un altra Espanya és possible”,ja fa temps que per desgràcia ha patit el camí de l’assimilació. Arran de tenir dignitat,defensar la seva negativa a investir Rajoy pel “no és no”, han viscut a les seves pròpies carns que la discrepància està prohibida. Expedient obert per part del PSOE als que van votar en contra i 600 euros de multa. Però això no és lo més greu,arran de la negativa, NOU PROTOCOL relacions PSC-PSOE.  Allí es diu ben clarament que el comitè federal del PSOE és “l'únic àmbit de decisió en relació amb la investidura del president del govern espanyol”, i que ,suposo que per a que no torni haver tripartits,  “la celebració d'acords de governabilitat, la política de coalicions, pactes i aliances electorals serà analitzada i consensuada en la comissió de coordinació política PSOE-PSC”.  On és la independència del PSC???? I el famós grup propi????  El PSOE deixant governar a Rajoy ha demostrat la falsedat d’aquell eslògan, “si tu no vas ells tornen” .   Arran d’això el PSC ja ha amenaçat en sancions a aquells alcaldes que deixin votar el 9-N,i votant al congrés  contra l’anul·lació del Judici a Lluís Companys. Recordem que el que un dia era el sector “Catalanista “ del PSC,Angel Ros, està a Lleida governant amb Ciutadans,impedint treure simbologia Feixista de la ciutat,retolant en Castellà els senyals de trànsit i mendicant partits de la selecció Espanyola… Només voldria recordar titulars com;El PSOE no vetarà el PSC al congrés federal si deixa de defensar que Catalunya és una nació “,”  Ibarra diu que els socialistes que votin contra Rajoy tindran la decència de marxar del partit”,”El PSC consideraria un error polític que se l'apartés de la direcció del PSOE, i per últim, "La posició que ha guanyat entre els socialistes és, pel que fa a Catalunya, idèntica a la del PP" . Esperem que pronte recuperin la seva ànima Catalanista,aquella que els donava victòries electorals i finalment puguin reformar el PSOE.

 I Convergència??? Ha desaparegut i per sobreviure políticament s’ha camuflat rere les sigles del PDeCAT. Finalment ha vist la llum i s’ha fet sobiranista (espero que tots). Quins peatges han tingut que pagar per part de l’Estat Espanyol???? Sense grup propi al congrés, Xavier Trias difamat a El Mundo, i Mas ,Ortega i Rigau, amb 2 anys ,21 i 18 mesos d’Inhabilitació respectivament pel 9-N.També 1 any i 1 mes per a Francesc Homs pel mateix motiu .La pitjor part però,  se l’ha emportat la família Pujol que pel seu gir sobiranista ha patit l’envestida de les cloaques de l’estat. Fins i tot la Banca Privada d’Andorra va denunciar pressions dels comandaments policials Espanyols...Espanya no paga traïdors. De moment el fill gran ja està a la presó. I Unió???? Estos si que han desaparegut deixant enrere la tercera via i  22,5 milions d’euros. Lluny d’aprendre la lliçó Duran ha creat un altre partit (sense estar a primera fila)per “recuperar” la “centralitat” perduda.

 Crec que si mirem la història,com de trasquilats han sortit tots els partits i gent que ha volgut reformar Espanya ,la mentalitat actual de presidents i expresidents,de la oposició, i sobretot els seus actes i les seves  lleis,ens demostren un cop rere altra que un altra Espanya mai ha estat possible, és impossible,i que amb l’Estat Espanyol només tenim 2 camins, assimilació o llibertat.

“Antes España roja que rota” .José Calvo Sotelo,Protomártir de la Cruzada.
“Antes de consentir campañas nacionalistas que nos lleven a desmembraciones,que de ningún modo admito,cedería el paso a Franco. “ Juan Negrín, President Socialista del govern Republicà Espanyol (1937-1939).