Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dissabte, 10 de febrer del 2007

I si això ho fa Rubianes amb la Razón i el Mundo?

Avans de jutjar els 3 mesos de gestio del Partit de ciutadans, que va dir que sol s'ocuparia de els problemes "reals" de la gent, Aqui teniu la recepta de un dels seus ideòlegs te per a solventar aquests problemes. I això que van dir que no ens importa quin idioma parles, ni com penses bla bla bla.....">

Que Oleguer fa un escrit cuestionant l'estat de dret, se li treu el partrocini, que Carod proteste per les seleccions esportives, boicot al cava, que fem un estatut rebaixat, boicot a tots els productes catalans,que rubianes es caga amb espanya, ultratge a la bandera i milers d'euros de multa,que Losantos ens insulta cada dia, aqui no passa res, ara si Buenafuente no vol rebre el mateix premi que ell, es un roig separatista, que gent com aquesta es caga en la premsa escrita en català, aqui tampoc passa res. Que agués passat si això ho fa rubianes amb LaRaZON I EL MUNDO?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Llàstima que ja no hi hagi Terra Lliure. Es podria fer una acció propagandística genial, com ara segrestar a Boadella i sodomitzar-lo amb l'abc i un fuet d'Olot. I tot penjat al youtube, es clar!

Anònim ha dit...

Encara que s'ho mereixerien tot això, pensem que això és el que ells volen. Provoquen per a després fer-se les victimes. Per tant la nostra sol.lució es passar d'ells...si són uns impresentables.