Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 22 de març del 2007

Per a naltres es delicte per a ells no (banderes)

Fa un dies ja vaig escriure sobre l'alcalde de Matadepera (ERC) q havia estat portat a judici per negar-se a penjar la bandera espanyola al balcó de l'ajuntament. Que penseu q ha pogut dir el jutge en un país "plurinacional" com el nostre, que tots som iguals, q tots tenim els mateixos drets, q la constitució ens guarda de tots els mals, i d'altres tonteries com les que ens tenen acostumats a dir els espanyols? Doncs bé, el jutge considera que aquest acte es un delicte a la llei de banderes, es un atac a la constitucuó espanyola (la famosa constitució que ens fa iguals de lliures a tots parlem l'idioma q parlem i estes tonteries) i com no a l'estat de dret!!!!!
Fins aqui tot normal. Normal per un país feixiste com Espanya, que ens fa espanyols a la força i que encara no ha condemnat la dictaura Franquista. Però el que ningú sap es que la bandera catalana a Catalunya només es pot ficar als edificis de caràcte civil! (com per exemple hisenda). I als edificis d'interior i defensa només hi ha l'obligació (per llei).de ficar l'espanyola!. Que passe, que només som catalans per pagar? Perqué sol volen ficar l'espanyola? Per demostrar que? Que aqui manen ells? Que l'interior de l'estat només pot ser d'un color i la perifèria estem fora? Que ens volen dir amb aquest simbolisme?Si catalunya es una regió d'Espanya perque no es pot ficar la catalana? Si a Espanya no hi a catalanofòbia com es que no es pot penjar la Senyera? Que ens volen dir, que només som espanyols i res mes?
I després bé la hipocreisa de Puigcercós (Governació) i la covardia de Saura(Interior). Segons el nostre megaestatut que ens portarà en coet a la lluna, la senyera " ha d'ésser als edificis públics i en els actes oficials que tinguin lloc a Catalunya" i també remarca " la protecció jurídica dels símbols de Catalunya es la que correspon als altres símbols de l'estat". Sabeu que li van dir aquests dos al ministre d'administracions públiques sobre aquest punt de l'estatut quant es van reunir????????? RES! Xeic Puigcercos tens un carrec del teu partit que fa el que sent i tu no tens valor per dir-li a un ministre espanyol que ha de complir l' estatut? On es la teva dignitat nacional i els teu independentisme? Ep no hem recordava que ara hem de ser patriotes socials!
Conclusió:
a) Que naltres per lllei hem de penjar la bandera Espanyola i ells no. Sinó anem a la presó.

b) Ens demostra un cop més, com Laporta i tants d'altres que la moqueta ens fa traidors. Que la moqueta i la catigfa vermella ens fa oblidar els nostres anys de lluita pel país i la dignitat nacional. Un pobre alcalde ja pot tenir valor, pero els de dalt no acompanyen.Que va fer Puigcercós amb la bandera ESpanyola? Va fer una espantada de treure-la de governació, però quant Montilla el va fer quadrar la la va tornar a penjar. I quant s'entrevista amb el ministre no li piu per complir l'estatut.Aprén de l'alcalde que va a judici per defensar les seves idees.