Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimecres, 20 de juny del 2007

I si hagués estat a la inversa?

Com és que quant es cremen les seu d'esquerra mai surten ni a l'ABC ni a la Razón? Com és que quant es cremen senyeres tampoc? Quant alguna seu del PP rep algún desperfecte bueno!!!! Surt a tots el llocs en portada, esto és culpa del Nacionalismo que va en contra de los que no piensan como ellos, surt la Esperanza Aguirre dient que Catalunya recorda el temps de los Nazis, que és viu un clima asfixiant a Catalunya. I després com no , los simplets de ciutadans. Si es declaren anti-nacionalistes també tindrien que denunciar les barabritas del Nacionalisme Espanyol però no! Només denuncien els catalans.
I amb la crema de senyeres a Reus el dia de la victòria del Madrid? Que hagués passat si guanye el Barça i es cremen banderes Espanyoles? Bueno!!! Jo recordo que el dia del Catalunya Euskadi va ser denunciat, a part de "acto separatista" per "racismo i xenofobia". Ara los de Madrid van amb banderes feixistes i aquí no passa absolutament res!!! I naltres anem amb la estelada i ens poden crucifixar? Recordem que si jo cremo una "roji-gualda" puc anar a la pressó per ultraje a la bandera però ells poden cremar les nostres amb total impunitat que ningú els hi té que dir res.Per no dir que ja començaria tota la brunete mediàtica a dir allò que els agrada tant de " no mezclar deperte con política". I perqué sinó es bot barrejar esport i política impediu que toño jugui amb Catalunya????Que fem en un país que no ens hi vol?Estem en igualtat de condicions?Tots som iguals a Espanya?


4 comentaris:

Anònim ha dit...

A Espanya no fem res, evidentment, apart de deixar-nos atracar.

I de antinacionalistes aquells res, el que si són és antiracionalistes i de cervell petit i sense neurones.

Salut i als Borbons bribons i a les Espe-ràncies i demés que fan de tripas co-Razón i que voldrien budells escampats, de cap avall a les fotos i després a les fogueres de Sant Joan amb petards i festa.

JA

francesc de castellví ha dit...

Sense anar més lluny el 2005 a Flix ens van trencar els vidres de la seu d'ERC. Hi ha molta gent que ni se'n va assabentar. Algú s'imagina que hagués passat si els vidres trencats haguéssin estat els dels socialistes?

Veïns carrer Sant Pere ha dit...

Si haguès estat a l'inversa en aquest moments estariem recollint signatures per treure uns quants nacionalistes radicals, okupes, gent de mal viure etc,etc, a qui se li haguès aplicat la llei antiterrorista, de la presó.

Mani, fill de Mani ha dit...

Un rato que surto a pega una volta i entre Ne i tu féu que me bullo la sang! Lo que hem d'aguantar, sort que a Flix no està penjat lo tros de tela aquell fastigós, merdós, repugnant i vomitiu!