Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 9 d’octubre de 2007

Psicòpatas violentos (Lo "senyor" Vidal quadras)

Per tots els que sou independenistes com jo, el Senyor Vidal - Quadras ens va dedicar un escrit a La Razón. Segons ell som: "obsesionados por liquidar a España como Nación" (i vosté no està obsesionat a liquidar la Nació Catalana amb escrits com este?),"si se analizan las trayectorias vitales de estos movimientos seccionistas, se encuentran en abundáncia estudiantes cuajados de suspensos, inadaptados sociales, neuròticos sexualmente frustados, psicòpatas violentos y gente en resumen, profundamente descontenta consigo misma ".


No es per res pero si analitzem la "seva trajectoria vital" este bon home i el PP surt d'una dicadura que fins i tot ha condemnat el Parlament Europeu i ells no, ho sigui tants estudis no se per a que els ha servit,( com a mínim no per a tenir el mínim de seny per comdemnar una dictadura). Si nalres som això, un noi de 25 anys que a l'any 2007 és seguidor de la Falange... que és?


Afegeix: " Por su rotundo fracaso como personas o como ciudadanos descargan su amargura destruyendo un bien infinitamente valioso como la cohesión y la unidad entre españoles tan necesario para nuestro éxito en el mundo".


Home, jo crec que ell fa molt més mal " a la unidad entre españoles " quant al parlament Europeu vote en contra de que es reconegui una llengua oficial de l'estat Espanyol, com és el Català, que a més segons la arxinombrada Constitució diu que promourà.( no se a on). Li voldria recordar les paraules de tot un premi Nobel Espanyol com és Camilo José Cela: " En cuestión de separatismos siempre fueron más los separadores que los separatistas". Potser si els Catalans no tinguéssim un estat hostil que priva el reconeixement de la nostra llengua, jo no seria independentista. S'ha parat a pensar que escrits com el seu ens done més motius als independentistes com jo? S'ha parat a pensar que fa més mal a la unitat del seu país un separador com vosté que 100 separatistes com jo???