Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 9 d’octubre del 2007

Vidal - Quadras (2)

L'escrit que esmentava ahir de La Razón encara deixe moltes altres perles. Com no, parle del famós llibre del López Tena, Catalunya sota Espanya, llibre que ja vaig recomanar. De l'autor del llibre diu, "es un incompetente, un profesional de nulo nivel, un inútil en definitiva, incapaz de realizar su función como es debido".


Penseu que sempre que insultin als nacionalistes o independentistes vol dir que ja fallen els arguments. Sempre que es fiquin en les persones i no amb els ideals o arguments, vol dir que la batalla ja està guanyada, i només poden recórrer a l'insult a la desqualificació , a la difamació, o a la mentida directament. Perqué us penseu sinó que ens diuen insolidaris???? Perqué no poden justificar el dèficit fiscal. Perqué ens diuen egoistes i que sol mirem lo nostre??? Perqué no poden justificar que un poble no voti el seu futur. Davant la falta d'arguments l'estat Espanyol sempre fa 2 coses: A) L'insult i B) Les lleis . Un exemple és quant és fa una llei per no parlar Català al congrés, quant Aznar va prohibir fer referéndums per a que el Lehendakari no fes la seva consulta,o quant es diu clarament que qualsevol llei orgànica que es faci al congrés estarà per damunt de l'estatut, o la mateixa constitució que diu que Espanya és indivisible i que l'Exércit és la garantia de l'unitat.. Quant els arguments fallen... només tenen les lleis fetes a la seva mesura, per a perpetuar els seus privilegis i poder dir "se tiene que respetar la ley". Per últim com diu la contitució sempre hi ha el plan C)... l'EXÉRCIT!!!!


Si us fixeu el llenguatge de tot l'article és digne del mateix Alejandro Lerroux. (Del segle passat vaja.)