Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 25 de gener del 2008

Eleccions i Catalanofòbia (III)


Tots sabem que quant hi ha eleccions no és pot traspassar res a Catalunya,ja que això Espanya ho interpreta com una cessió als separatistes, un primer pas cap a la independència, i en conseqüéncia el govern de torn per vots.
Un altra prova va sortir el dimarts 22 de Gener,tant a l'avui com a El punt, podíem llegir: "El ministre de cultura ha paralitzat el traspàs a la Generalitat (del museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), fet que també frena elprojecte de la Tabacalera".



La notícia contínua dient:"El traspàs del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) a la Generalitat de Catalunya s'ha paralitzat. El conseller Joan Manuel Tresserras va confirmar ahir que el ministre de Cultura, César Antonio Molina, li va comunicar fa uns dos mesos la seva decisió d'aturar el traspàs, i que no serà fins després de les eleccions del 9 de març que no es podran reprendre les negociacions entre les dues administracions"


El MNAT és l'únic museu català que continua sent de titularitat estatal. Aquesta decisió deixa també encallat el projecte de trasllat del Museu Nacional Arqueològic al complex de l'antiga fàbrica Tabacalera de Tarragona.

Tots sabem que la paraula de Zapatero no val absolutament res, (estatut, balances fiscals,rodalies, Castell de Montjüic....) al llarg d'aquest bloc ho hem anat demostrant,peò ara es veu que la paraula dels seus ministres tampoc. Ja que com ens va confessar el Conseller , tenia la paraula dela ex-ministra Camen Calvo.


Antoni Molina és lo mateix que ha paralitzat, lo 90% dels papers de Salamancaque pertanyen a particulars.
Ser polític Espanyol en campanya és molt fàcil, només tens demostrar que ets més Espanyol que els altres. I com es fa això? Atacant tot allò que va contra l'esséncia i la unitat d'Espanya,com és els separatismes,les altres llengües....