Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 22 de gener del 2008

Eleccions i Catalanofòbia (II)





Un altre acte de catalanofòbia és el nomenament com a nº 2 del PP i futur ministre d'economia en cas de guanyar les eleccions del senyor Juan Manuel Pizarro. No calen presentacions, tots el coneixem, l'home que més va lluitar per que l'OPA de Gas Natural fracassés, abans per als Alemanys que per a Catalunya. Que no diuen sempre que Catalunya és Espanya? Doncs que ens tractin com a tal i potser jo no seria independentista, el que no pot ser és que només siguéssim espanyols per a pagar i per a que persegueixin la nostra llengua.

El que destacaria d'aquest senyor és la seva imatge constitució en mà! el dia que Gas Natural va anuncuiar la famosa OPA, constitució en mà!. I una frase que sintetitza tot el seu pensament: Nunca seré empleado de la Caixa!

També voldria fer esment de la seva recepta per a temps de crisi. Quan un peridosta li va preguntar que podria fer un ciutadà normal (recordem que ell normal no ho és ja que al sortir d'Endesa es va enbutxacar un finiquito que equival a 2000 anys per una persona que cobri el sou mínim interprofesional, 12 milions d'euros, més 4 amb venda d'accions , o com va dir el país "Pizarro cobró casi el triple que todo el gobierno junto" ,i més endavant podíem continuar llegint " de 2004 a 2006 se duplicó el sueldo y en ese año, último del que hay datos cobró entre sueldo fijo, bonus, dietas, seguros i aportaciones al fondo de pensiones más de 3,6 millones de euros", )si la economia entres en recessió, sabeu que va constestar: Lo que haria cualquier persona sensata, apretarse el cinturón i gastar menos! Així jo també puc ser ministre d'economia!

En fi, esta clar que els favors es paguen. Després de la seva lluita contra Gas Natural, va trobar lloc a una empresa a fi al PP, Telefònica ( de la qual destacaria la seva facilitat per a que ens atenguin en Català), i a més també estave d'assessor a la borsa Espanyola.
També l'han a nat a defensar, com no, El Mundo i La COPE. El primer dient que "Pizarro no nació rico ni se forró en Endesa y se va renunciando a tres millones de euros al año y a heredar telefònica si la dejase Alierta". I els segons: "Pero Caldera,dilapador de archivos, y Montilla, salteador de Endesa,(i Acciona i EON no ho són??) lo acusan de ser rico. Potser no va néixer ric, però coma fill del Governadol Civil de Terol, una infància difícil crec que no la va tenir. Com diu el Diari extremadura al día.:De lo que ya no podemos extrañarnos tanto es que dado este paso, lo haya hecho hacia la derecha. Es nieto del general Manuel Pizarro Cenjor Gobernador Civil y Jefe Provincial del Movimiento en Teruel, cargo que ocupó desde julio de 1947 hasta 1954, así como también Jefe de la V Región de la Guardia Civil, que llegó a la provincia con el mandato expreso de Franco de sofocar el movimiento guerrillero, al igual que había hecho antes en las provincias de León y Granada. Se consideraba, estrecho colaborador del general Franco, tuvo un carácter duro, autoritario e implacable. Y realmente cumplió la misión que se le había encomendado. Es por ello que podemos imaginar la posición del nieto del general Pizarro en un tema de tan candente actualidad como es el de la recientemente aprobada Ley de la Memoria Histórica.(Aquest diari diu, que és net, però en d'altres llocs diu que és fill.)

Voldria recordar unes manifestacions de Rubalcaba mentres negociven l'Estaut a Madrid amb el "Govern Amic". Rubalcaba li va dir a Puigcercós " No os quejaréis, estatut i ahora la OPA". Doncs mira, ni una cosa ni l'altra!
I això que un altra Espanya era possible i que si guanyava Zapatero guanyava Catalunya..... Xeics fets, no paraules.