Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dilluns, 21 de gener del 2008

Eleccions i Catalanofòbia.(I)

Com ja sabeu s'aproximen les eleccions. Tots els partits faran ús d'aquesta "potentíssima" arma electoral com és la catalanofòbia i així de mica en mica que ens vagin odiant una mica més. Amb la catalanofòbia dels polítics, i la quotidiana que fan la COPE, Razón, ABC, El Mundo i d'alres ho tenim clar. I fixeu-vos com el Síndrome d'Estocolm de la nostra classe política els fa dir tonteries com : De vegades la culpa és nostra que no ens expliquem prou bé,o, la culpa és dels radicals de ERC, i els nacionalistes,(jo mai vaig sentir que parléssin dels radicals del Quebec quan volien independitzar-se, ni dels racicals d'Escòcia,heu sentit mai que a Alex Salmond li diguin que és un radical? i encanvi els únics radicals independentistes del món són los Bascos i Catalans, que estrany!),ens falte fer pedagogia a la resta de l'estat,..... en fi tonteries d'aquest estil. Tot per evitar defensar-nos i lluitar contra l'enemic el mateix que ataca la nostra llengüa i ens fot els diners.


Començarem amb una editorial d'e-notícies que parla sobre aquet mateix tema titulada: L'anticatalanisme com a arma electoral:El català, o millor dit, els atacs a la llengua catalana, serà un dels gran eixos de la campanya electoral de la dreta espanyola. És molt trist que trenta-un any després de les eleccions democràtiques del 1977 s’utilitzi aquest tema per aconseguir vots a la resta d’Espanya. Però és la realitat que tenim, i encara avui hem de sentir parlar de “persecució lingüística” a Catalunya i s’ha de defensar la unitat de la llengua catalana enfront els atacs dels regionalistes valencians.

Continua comentant la estratègia del PP.:El PP, tant a nivell català com a nivell estatal, està utilitzant una falsa “persecució” del castellà per tancar files dins els seus partidaris a Catalunya, i aconseguir els vots que es van anar a Ciutadans a les eleccions al Parlament, i per desgastar als socialistes a la resta d’Espanya. El famós “vídeo” demostra que els populars no estalviaran esforços per intentar demostrar una realitat que no existeix.

I entre moltes altres coses acava dient:Amb aquesta Espanya Catalunya no pot negociar. I esperem que tots els partits catalans hi prenguin nota, i que no tinguin “atacs” d’amnèsia l’endemà de les eleccions, segons els resultats electorals

Aquest atacs d'amnèsia són els que provoca el nostre Síndrome d'Estocolm que de vegades es manifesta defensant a l'opressor (PSC principalment) o amb atacs d'amnèsia de les seves agressions durant més de 300 anys comés el cas.