Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 29 de gener del 2008

Eleccions i Catalanofòbia (IV). Català i vandalisme!



Boníssim, boníssim!!! Visita a Barcelona del número dos de Unión, Progreso y Democracia (UPyD) per Madrid i expresident del Foro de Ermua, Mikel Buesa. Que ha dit només arrivar a terra Catalana? "no voy a entrar en el tema de la immersión en la enseñanza, pese a ser un problema creciente, ya que puede conllevar fracaso escolar y posterior delincuencia juvenil".




O sigui és un problema creciente? creciente per a qui?? I puede conllevar delincuencia Juvenil!!! Un altra creu per al Català, LO CAUSANT DE LA "DELINCUENCIA JUVENIL"

Este tio és "intel-ligent", perqué tot i que ha dit una mentida com una catedral,no ha volgut entrar en lo tema de la inmersió per no fer el ridícul com la Dolors Nadal i defensar lo indefensable, només ha dit això de la delinqüència per a que La Razón,COPE Libertad Digital i companyia tinguin material per encendre la campanya. Com és lògic no podran dir d'on han tret tal salvatjada. Si voleu veure com la pobra Dolors Nadal va fer lo ridícul al programa la 59" dient que l'informe prisa deie que “el fracàs escolar d’una criatura castellanoparlant escolaritzada en català dobla la d’una de catalanoparlant escolaritzada en català" ho teniu al final de l'article.Josep Maria Ureta li va preguntar d'on havia tret aquesta dada, i encara li va tinguer que recordar " en comprensió de textos el nivell a Catalunya és 477, baix, però és bastant superior a l'espanyol. Digui'm d'on va treure les dades que va donar a la ràdio, si us plau",
Si voleu veure a la pobra Dolors Nadal defensar lo indefensable.