Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 29 de gener del 2008

Un altra Espanya és possible!!!!!!!!!!




Esta entrada podrie estar a moltes seccions, a les mentides del PSOE i Zapatero ( i en extensió al PSC i Chacón quan diu la tonteria aquella de l'amic Zapatero), a eleccions i Catalanofòbia, o a la llei sempre la llei. Com ja ha sortit publicat a diferents mitjans, lo "senyor" Bono ha dit: "Bono diu que si és president del Congrés no permetrà l'ús del català mentre no se'n reformi el reglament".

Us enrecordeu 4 anys enrera , quant ens va dir el PSC que un altra Espanya ere possible, que si guanyava Zapatero guanyave Catalunya i tonteries per l'estil i que el PSOE deie que amb ell intentarie canviar la situació del Català al congrés?? Com estem 4 anys més tard? Exactament igual, i Bono en lloc de Marín!!I es que fins i tot ja ho van dir les JSC : "pensem que l'exministre de Defensa no està capacitat per representar la pluralitat de l'Espanya federal que proposem, i que la seva constant crítica a Catalunya i als polítics catalans han fet perdre la confiança dels i les catalanes en l'exministre socialista".

"Bono no ha respectat els líders polítics catalans que els ciutadans han triat de manera lliure. A més, creiem que ha contribuït a la desafecció entre Catalunya i Espanya durant el debat de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya".
"el president del Congrés ha de tenir la sensibilitat suficient per entendre que estem en un país de realitats diverses, i que aquestes han de ser respectades pels màxims representants polítics, més encara si es tracta de qui ha de presidir una cambra tant important i representativa com és el Congrés dels Diputats".
"el projecte polític del socialisme català s'ha de poder construir amb la col·laboració i el respecte d'Espanya". Així doncs, matitzen que "José Bono no és el millor representat d'aquest respecte que els catalans i catalanes, joves i adults, ens mereixem. Tampoc ho és del sentir general dels socialistes espanyols".


Segons Bono: aquest posicionament no és fruit de "cap fòbia" envers aquestes llengües, sinó perquè els diputats prometen o juren complir la llei que, de moment, no permet que les llengües cooficials es facin servir a la cambra de representants espanyola. I és el que dic sempre. Quan no tenen arguments faran servir la llei, que és l'únic que els quede per seguir tractant-nos com una colònia. Quins països tenen prohibit parlarla seva pròpia llengua al S.XXI?

Com deia Valentí Almirall::”la submissió a una llengua imposada és el signe de l’esclau”. Cada cop que un representant Català al Congrés l'obliguen a parlar en Castellà ens recorden qui mane, i que som esclaus i colònia de l'Estat Espanyol.