Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 10 de gener del 2008

Papers,quins papers?


Visita a Catalunya del ministre de cultura. Com no, se li pregunta quant tornaran els famosos Papers ja que hi ha una llei aprovada pel congrés espanyol que obligue. Això de la llei es molt bo, perqué pobre de tu que no facis cas a la llei i no fiquis la bandera al balcó que tindras una denúncia per no complir la llei. Però si l'estat espanyol és salte la llei i no torne els papers aquí no passa res. PSC... on sou??? Fent la pilota al papa e Madrid com sempre. A la notícia llegim Tot i així, davant les preguntes dels periodistes, el ministre va reiterar que desconeix la data per al retorn definitiu dels papers de Salamanca. Molina es va defensar recordant que fa només sis mesos que és ministre i va assegurar que en aquest temps ha complert els seus compromisos. (jo em pregunto..quins?)


Lògicament la Comissió de la Dignitat ja va respondre les declaracions del ministre: L'actitud del ministre ha encès la Comissió de la Dignitat, que ahir va emetre un comunicat en què lamenta la seva «desconsideració i menyspreu als afectats». La nota diu que el ministre «no ha fet cap pas», i qualifica d'«acte de discriminació intolerable» que no s'executi la llei, més quan això passa «per motius electorals». (una manera fina per dir que en campanya electoral es té que anar amb peus de plom per a que la catalanofòbia no resti vots) L'entitat està treballant en un procés legal per denunciar «l'incompliment» de la llei del retorn dels papers per l'Estat, que es donarà a conèixer les pròximes setmanes.


O sigui que de moment després de 4 anys de govern de l'amic Zapatero, tots els particulars que tenen algo a Salamanca...que continuïn esperant. Això és un govern amic!!!

1 comentari:

Robert Bellaubí ha dit...

i esquerra mirant cap un altre costat... no sigui que els toquen els xofers