Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dissabte, 13 de març de 2010

Retratats.

De tots els insults que em sento cada dia de l’estat opressor d’Espanya, el qual em roba descaradament, i no para de llançar prejudicis sistemàticament contra els catalans, el que mes em cou es el de Nazis, sobretot de destacats dirigents del PP de UPyD, Ciutadans i tota esta colla de friquis. Primerament demostra que no sabent que es el Nazisme, sinó no ho dirien, ho potser si que ho saben perquè si fóssim Nazis ho denunciarien al parlament Europeu, cosa que el “Alejo” Vidal Quadras nomes s’atreveix a dir constantment per programes infames com “el gato al Agua” de intereconomia i coses per l’estil.

Tothom sap que els Nazis son ells, per molts motius , perquè son incapaços de condemnar la dictadura Franquista, cosa que si que ha fet el Parlament Europeu, perquè quan es treu algun símbol de la Dictadura fiquen lo crit al cel,perquè en tota la immoralitat del mon porten una constitució espanyola en símbols feixistes al Parlament Europeu i perquè Espanya es l’únic lloc de l’estat Espanyol que per llei es prohibeix parlar alguna llengua al Congres i al Senat que no sigui el Castella, cosa que d'altra banda es anti-constitucional, mentre que lo senyor Rivera al Parlament pot parlar com li passi pel forro.

Doncs be aquí ficarem un altre exemple de l’odi que tenen los del PP, al Català i a tot lo que no es Espanyol en General. El president del XIII congres del PP a les Illes, va ser esbroncat desprès de parlar en Català, fins que va tenir que canviar de llengua, i això que allí estava, Mariano Rajoy, que sempre s’omple la boca de Bilingüisme , i de “libertad” i que tant soroll ha fet amb aixo de les multes lingüístiques. En fi lo que mes greu em sap es que la caverna mediatica , de la mentida han fet un art, i amb Catalunya es el seu “modus vivendi”.
(los accents no me funcionen correctament)
1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

els defensors de la llibertat. Ha!