Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 16 de novembre del 2017

La fi de l’imperi.1977-2029(4).Ara la presidenta del Parlament.


“Les CATASTROFES que es produiran a España entre els anys 1977 i 2029 es podrien evitar coneixent La Matemàtica de la Història.”



                                                      Resultat d'imatges de carme forcadell presó


Ens volen a la presó!Així es manifestava Carme Forcadell,presidenta del Parlament de Catalunya el 24 de Setembre passat en un acte de ANC i ÒMNIUM  a la plaça universitat.. Primer van ser els “Jordis”,després Oriol Junqueras i 7 consellers més sense contar el president i 4 consellers més a l’exili. Finalment Carme Forcadell “només” va passar una nit a la presó després de pagar 150.000 euros de fiança. Un altra Catàstrofe de les que afectaran l’imperi Espanyol fins a la descomposició total. Recordem la imatge que va penjar a twitter el sindicat de policia Ufpol amb els membres dels govern empresonats  tatxats,i el comentari també a twitter del foro de guardias civiles fent “ironia” sobre la fiança a Carme Forcadell: "A la Forcadell li hauria escaigut més una fiança de "155" mil euros... perquè no oblidi aquest article en la seva punyetera vida. Total són 5.000 euros més..."



                                                         Resultat d'imatges de hablamos,foto policia



Recordem com sempre a Deulofeu que els fets no paren de donar-li la raó:


“(...)El procés de descomposició de l’Imperi espanyol ha d’anar seguint fatalment el seu camí.. Com en els altres imperis arribats a la fase avançada de desintegració,les nacionalitats sotmeses,que després de llur aixafament amb la revifalla imperial havien perdut completament el sentit de la personalitat pròpia inicien de nou llur renaixença. La primera nacionalitat ibèrica que dóna senyals de vida és Catalunya,que inicia la seva renaixença literària als voltants de l’any 1830(...)

(...) Contra la llei biològica no hi ha força possible que pugui canviar-la. El procés cap a la decadència imperial és indeturable. L’imperi Espanyol quedava constituït,com hem vist,en l’any 1479. Si a aquesta data i afegim cinc segles i mig,que és la durada de vida de tots els imperis,ens en anem a l’any 2029. Estem doncs avui,any 1972, a 57 anys de la fi de l’imperi.

Que és el que passarà?Dissortadament si no fem cas de la llei estem abocats a la fase caòtica,és a dir, a la liquidació total de l’imperi amb lluites ferotges del poder central contra els pobles peninsulars, Catalunya, Bacònia,Galícia,Andalusia, Aragó,i dintre aquest encara en una lluita entre ideologies oposades,i aquesta fase caòtica és la que hem trobat en tots els cicles i en totes les cultures.

Una descentralització gradual,segons el grau d’evolució de les nacionalitats hispàniques pot transformar un estat centralitzat en una comunitat de pobles lliures i al temps que arribem a una federació s’evitarien les lluites fratricides i els odis,i s’extendria contràriament un sentiment de germanor entre els pobles hispànics.”

Volum 8 de la Matemàtica de la Historia. La segona onada imperial a Europa. Any 1977.


                                                       Resultat d'imatges de vilaweb ufpol 

Per desgràcia els pitjors auguris de Deulofeu s’estan complint fil per randa...